Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Acai bessen dieet

 

 
Acai bessen dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2.5/5


Beoordeling
3 beoordelingen

 

Voordelen


Het dieet reinigt het lichaam en bevat veel antioxidanten.

Nadelen


Het is niet gezond om voor lange tijd te volgen. 
Volledige artikel
 
 

Het Acai bessen dieet is een detox dieet dat antioxidanten bevat. Om het dieet toe te passen kunnen supplementen genomen worden waar de bessen in zijn verwerkt maar je kunt ook de Acai bessen kopen in groente of reformwinkels. Daarmee kun je zelf snel en eenvoudig een Acai bessen dieet samenstellen. Er zijn verschillende supplementen verkrijgbaar met de Acai bessen. De beste resultaten worden gehaald als er ook bij gesport wordt. Sporten helpt de vetverbranding te verhogen. Dit zorgt weer voor het verliezen van kilo’s gewicht.

Wat is een Acai bes?

Een Acai bes is een kleine paarse vrucht welke van oorsprong in Zuid Amerika te vinden is in landen zoals Brazilië, Chili en Peru. Ver boven de grond, op zo’n 25 meter hoogte, hangen trossen Acai bessen aan de Acai palmboom. In de landen waar de Acai bes vandaan komt wordt het voornamelijk vermalen tot pulp en als pap gegeten. De pap heeft een hoge hoeveelheid antioxidanten en vitaminen wat het een erg gezonde pap maakt. In Europa wordt het vaak gemixt met een yoghurt.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Ingrediënten van de Acai bes

De bessen zit vol met gezonde calcium en vitaminen. Er zit naast de vitaminen A en E ook gezonde vetzuren in de bes. Dit zijn goede omega 3 en 6 vetzuren. Deze zijn wetenschappelijk aangetoond als goed voor het menselijk lichaam. De bessen geven ook energie, stimuleren de vetverbranding en versterken het immuunsysteem. Boven alles in het een natuurlijk product.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)