Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Candida dieet

 

 
Candida dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
18 beoordelingen

  
Volledige artikel
 
 

Eén van de moeilijkste diëten om te volgen is het candida dieet. Het dieet is zo lastig omdat je erg strikt moet zijn met wat je eet. De meeste mensen die dit dieet volgen doen het niet om af te vallen maar om om van de candida infectie af te komen.

De candida gist infectie

De candida gist infectie wordt gevoed door suiker. Als je een candida dieet volgt dan worden alle suikers uit het eetpatroon gehaald. Je mag daarbij niet cheaten door een keer een maaltijd te nemen met suiker of een snack. Als je dit doet dan komt de infectie net zo snel weer terug. Veel eten met koolhydraten zorgt er voor dat de infectie weer snel gaat groeien.

Eiwitrijke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al eiwitrijk te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Fitchef kunnen je hierbij helpen.

Bezoek Fitchef

Wat kun je eten op het candida dieet?

De makkelijkste manier om het dieet te volgen is om alleen eten te nuttigen zonder koolhydraten. Daarvoor moet je labels en etiketten bekijken van al het eten. Zo kun je zien of er suikers in zitten of koolhydraten. Als je in een supermarkt loopt en de etiketten bekijkt dan merk je in hoeveel producten koolhydraten zitten. Je mag bij het candida dieet voor een paar weken absoluut geen koolhydraten binnenkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld wel eieren eten, vlees, groenten, noten en ander eten zonder koolhydraten.

Fitchef dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is het Fitchef boek het nummer 1 dieet van Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en 105 eiwitrijke recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk Fitchef

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)