Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Detox dieet

 

 
Detox dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
11 beoordelingen

 

Voordelen


Je verliest snel veel kilo's gewicht met een detox dieet.

Nadelen


Je verliest vooral vocht en weinig vet. 
Volledige artikel
 
 

Detox diëten zijn een goede manier om snel gewicht kwijt te raken. Het is een veilige manier om zonder moeite gewicht te verliezen. Het werkt met name voor personen die maar een paar kilo kwijt willen raken. Je hoeft alleen je eetpatroon aan te passen. Natuurlijk is sporten goed om te doen maar het is niet vereist. De diëten hebben als andere bijwerking dat het een reinigend effect zou hebben op het lichaam.

De inname van overbodige stoffen

Het idee hierachter is dat veel van het eten van we binnenkrijgen ingrediënten bevat die we niet nodig hebben. Denk aan smaakversterkers, kleuren, pesticiden en conserveringsmiddelen. De detox diëten worden over het algemeen als onschadelijk gezien, ten minste op de korte termijn. Wetenschappers betwijfelen het nut en de noodzaak van detox diëten doordat niet genoeg onderbouwende onderzoeken zijn voor de diëten.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het reinigen van het lichaam

Bij detox diëten wordt voornamelijk water of sapjes gedronken. De ingrediënten hebben meestal veel vezels. Voorstanders claimen dat dit ervoor zorgt dat het lichaam opgebouwde vetten verbrandt, de in het vet opgeslagen giftige stoffen verwijderd en die dan het lichaam kunnen verlaten. Het lichaam krijgt hierdoor een andere geur dan normaal.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)