Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Dr. Frank dieet

 

 
Dr. Frank dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
nog geen beoordelingen

 

Voordelen


Spiermassa wordt behouden tijdens het volgen van het dieet.

Nadelen


Fruit is verboden in het dieet. 
Volledige artikel
 
 

Het Dr. Frank dieet is vernoemd naar Dr. Frank van Berkum, de schrijver van het boek. Dr. Frank is arts van beroep. Het dieet is ontwikkeld aan de hand van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Het Dr. Frank dieet heeft als basis veel eiwitten in het dieet. Doordat er veel eiwitten gegeten worden is er niet veel honger. Hierdoor eet je minder en val je meer af. Met een dieet met veel eiwitten is er veel vaker sprake van een verzadigd gevoel dan met een dieet met veel koolhydraten of veel vetten. Bij het Dr. Frank dieet eet je minder dan je lichaam nodig heeft. Zo ontstaat een calorietekort wat benodigd is om af te vallen.

Behoud van spiermassa

Eiwitten worden met name in de spieren gebruikt. Doordat je veel eiwitten eet in het dieet val je ook minder spiermassa af. De eiwitten zorgen ervoor dat veel van de spiermassa behouden wordt. Als je weinig spiermassa afvalt dan val je voornamelijk vet af. Dat is ook het doel van afvallen. Het behouden van de spiermassa en het vetverlies maximaliseren. Het Dr. Frank dieet wordt niet over de lange termijn aangeraden. Er wordt daarvoor te weinig fruit en vezels gegeten. Hierdoor zou osteoporose kunnen ontstaan.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)