Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Eiwitdieet

 

 
Eiwitdieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
2 beoordelingen

 

Voordelen


Met het dieet wordt veel spiermassa behouden.

Nadelen


Energiegebrek en vermoeidheid komen vaak voor. 
Volledige artikel
 
 

Het eiwitdieet is voornamelijk populair onder sporters. Het is een goed dieet gebleken om gewicht te verliezen op een stabiele manier. Veel mensen hebben kilo’s verloren op dit dieet. Het dieet heeft een hoge verhouding van eiwitten en weinig koolhydraten.

Wat wordt er wel en wat wordt er niet gegeten?

Een dieet met veel eiwitten en weinig koolhydraten bevat veel mager vlees en vis. Dit zijn natuurlijke voedselbronnen voor eiwitten. Niet alle eiwitbronnen zijn gelijk. Kies alleen uit de goede eiwitbronnen voor dit dieet zoals kip, kalkoen, eieren, bonen en whey proteïne. In het dieet worden etenswaren met veel koolhydraten zoveel mogelijk vermeden zoals aardappelen, rijst en brood. Dranken met snelle koolhydraten en suikers zijn sterk afgeraden bij dit dieet. Over het algemeen moet al het zoete eten uit dit dieet verbannen worden.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het verminderen van koolhydraten

Als je normaal gesproken veel koolhydraten eet dan is het mogelijk dat je stemmingswisselingen krijgt als je het aantal koolhydraten verminderd. Doordat koolhydraten energie leveren kan het verminderen ervan ook leiden tot een gemis aan energie. Vermoeidheid kan het gevolg zijn. Dit is meestal het meest merkbaar in het begin van het dieet. Als je sport is dit iets om rekening mee te houden voor je een keuze maakt voor dit dieet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)