Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Glutenvrij dieet

 

 
Glutenvrij dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
6 beoordelingen

 

Voordelen


Het dieet is bedoeld voor personen met coeliakie.

Nadelen


Het lichaam heeft koolhydraten nodig om goed te kunnen functioneren. 
Volledige artikel
 
 

Als je op zoek bent naar een glutenvrij dieet om af te vallen dan is het belangrijk dat je dit weet over het dieet. Vet verliezen kan moeilijk zijn voor veel mensen maar verwacht niet dat het glutenvrij dieet je binnen een paar dagen kilo’s laat verliezen. Het kan je wel helpen om af te vallen maar dan op een normale manier. Het glutenvrije dieet wordt normaal gesproken gegeten door mensen met coeliakie. Deze personen kunnen geen eten binnenkrijgen met gluten. Dit is bijvoorbeeld brood, pasta, Brinta of havermout.

Het verminderen van koolhydraten

Door geen gluten te eten kun je afvallen op een paar wijzen. De eerste ervan is dat je meer energie krijgt. Volgens experts gebruikt het lichaam veel energie om gluten te verteren. Daarnaast eet je minder koolhydraten bij een glutenvrij dieet. Het eten dat je niet mag eten bestaat voornamelijk uit koolhydraten. Tegenwoordig zie je steeds vaker op de verpakking van producten staan of het glutenvrij is. Als je doel afvallen is dan moet je ook de producten vermijden die speciaal glutenvrij zijn gemaakt zoals glutenvrij brood. Deze producten zijn niet gemaakt voor de mensen die willen afvallen met het glutenvrije dieet. Deze producten zijn vaak hoog in vet en suikers waardoor je alsnog kunt aankomen.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het is belangrijk dat je geen producten eet waar oorspronkelijk gluten in zitten. Gluten worden gezien als niet goed voor het lichaam. Alleen voor deze reden is het al een voordeel om deze voeding niet tot je te nemen. Zorg er wel voor dat je voldoende water drinkt en genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt met dit dieet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)