Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Koolhydraatarm dieet

 

 
Koolhydraatarm dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
4 beoordelingen

 

Voordelen


De resultaten van low carb diëten zijn goed.

Nadelen


Het lichaam heeft koolhydraten nodig om goed te kunnen functioneren. 
Volledige artikel
 
 

Een koolhydraatarm dieet betekent dat er weinig tot geen koolhydraten gegeten worden. Dat is niet alleen effectief voor afvallen maar er zijn meer voordelen. Het koolhydraatarme dieet is vooral populair geworden door het Atkins dieet dat ontwikkeld is door de cardioloog dr. Atkins in de 70’er jaren. Dit dieet is nog steeds onder veel mensen populair. Dr. Atkins geloofde dat door de juiste balans te eten van koolhydraten, eiwitten en vetten afvallen makkelijker zou worden. Doordat met name de koolhydraten leiden tot een slechte balans van de bloedsuikerspiegel worden deze verminderd in het dieet.

Welke producten moeten vermeden worden?

Slechte koolhydraten om te vermijden zijn witproducten waar een bruine versie van is zoals witbrood of witte rijst en aardappelen. Limonade, snoep, cake, chips en alle producten met veel suiker moeten ook vermeden worden.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

De voordelen van een koolhydraatarm dieet:

  • Door veel eiwitten te eten voel je je langer en sneller vol
  • Door veel af te wisselen in het eten cheat je minder snel
  • Je verbrandt sneller vetten in plaats van koolhydraten
  • Door de eiwitten in het dieet krijgt het metabolisme een boost
  • Diabetes en hartziektes worden voorkomen

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)