Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Sonja Bakker dieet

 

 
Sonja Bakker dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
nog geen beoordelingen

 

Voordelen


Het dieet sluit aan op de Schijf van Vijf.

Nadelen


Er kan een terugval naar het oude gewicht zijn als gestopt wordt met het dieet. 
Volledige artikel
 
 

Het Sonja Bakker dieet gaat uit van drie maaltijden per dag met tussendoor enkele kleine en caloriearme snacks. Tijdens het dieet moeten de maaltijden gemaakt en gegeten worden die in het boek staan vermeld. De maaltijden in het dieet bevatten weinig brood en weinig zuivel en fruit. Net zoals de meeste andere diëten wordt het aantal calorieën verlaagd door het dieet. Het dieet sluit aan op de schijf van vijf; gevarieerde voeding, veel groenten en weinig vet.

Moeilijkheden van het dieet

Vrouwen moet het enkele dagen per week doen met heel weinig beschuiten of crackers. Dit heeft als gevolg dat de vrouwen het op deze dagen moeten doen met weinig vezels. Er wordt bij het dieet uitgegaan van dure merkproducten. De merkproducten zijn echter niet vereist. Een goedkopere versie mag ook.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het jojo-effect kan voorkomen

Doordat je minder eet dan je normaal doet is het mogelijk dat je na het dieet weer terug kunt gaan naar je oude gewicht. Dit heet het jojo-effect. Na het dieet moet je minder eten dan daarvoor omdat je lichter bent geworden. Het boek gaat niet voldoende in op het aanpassen van je eetgewoontes. Deze moeten worden veranderd van ongezond naar gezond.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)