Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

South Beach Dieet

 

 
South Beach Dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2/5


Beoordeling
6 beoordelingen

 

Voordelen


Het dieet is makkelijk toe te passen en duidelijk.

Nadelen


Het dieet bestaat ook uit geraffineerde producten. 
Volledige artikel
 
 

Het South Beach dieet heeft veel weg van het Atkins dieet. Beiden zijn het diëten die uitgaan van een lage koolhydraat inname. Als je je koolhydraten lief hebt dan is het South Beach dieet geen goede keuze. Het dieet staat niet bekend als het meest gezonde dieetprogramma maar je verliest er wel gewicht mee. In het dieet worden niet natuurlijke producten voorgesteld waar niet iedereen een hoge pet van opheeft.

Verschil met het Atkins dieet

Het South Beach dieet is zo succesvol omdat het makkelijk te begrijpen is. Het is ook beter georganiseerd dan de meeste diëten en ook makkelijker te lezen. Het dieet is flexibeler wat voor veel mensen fijner is. Te veel van hetzelfde zorgt immers voor minder motivatie. Het dieet geeft heel specifiek aan wat er wel en wat er niet gegeten mag worden. Dat gebeurt bijvoorbeeld niet in het Atkins dieet.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

De fasen van het South Beach Dieet

De introductiefase van het South Beach dieet duurt twee weken. In deze periode worden je koolhydraten drastisch verlaagd. Aan de andere kant worden ook de verzadigde vetten verlaagd maar neemt het vezelrijke eten toe. In de introductiefase wordt alcohol, vet vlees, pasta, suiker, fruit, sapjes, koeken, aardappelen, melk en ijs niet gegeten. Na deze periode wordt vervolgens bij mondjesmaat nieuwe gezonde koolhydraten toegevoegd. Het South Beach dieet is zeker geen optie voor pasta liefhebbers maar als je van salades vlees houdt, eieren en mager vlees dan zit je goed met het South Beach dieet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)