Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Suikervrij dieet

 

 
Suikervrij dieet
 

Diëten: , ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2/5


Beoordeling
8 beoordelingen

 

Voordelen


Suiker voegt weinig nuttigs toe aan een dieet.

Nadelen


Het afkicken van suiker kan zwaar zijn. 
Volledige artikel
 
 

Het suikervrij dieet is wat bekende personen zoals acteurs en personal trainers tegenwoordig aanbevelen. Suiker wordt door veel mensen onderschat. Het zorgt echter voor veel ernstige ziektes zoals hartziektes en diabetes. Daarnaast is het erg makkelijk om eraan verslaafd te raken en het is slecht voor de tanden.

Waar zit suiker in?

Suiker is overal te vinden waar je kijkt. Pas als je kiest voor een suikervrij dieet kom je erachter in hoeveel producten suiker is verwerkt. In bijna elk product dat je vind in een tankstation is suiker aanwezig. Snacks, limonade en zelfs yoghurt bevatten veel suikers. Het geeft smaak aan de voedingsmiddelen en het zorgt voor een langere houdbaarheidstijd.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Verborgen suikers

Verborgen suikers zitten verstopt in veel producten. Een fles cola heeft bijvoorbeeld meer dan vijf theelepels suiker. Een glas met droge wijn bevat ook zo’n vijf gram suiker. Wat denk je van fruit? Mango’s bijvoorbeeld heeft veel verborgen suikers. Fruit in blik zit helemaal veel suiker in.

Gevolgen van te veel suiker

Als je te veel suiker eet kun je een depressie krijgen, concentratieproblemen maar je gaat er ook sneller ouder uitzien. Doordat het verslavend werkt wil je ook alleen maar steeds meer. Suiker wordt daarnaast snel omgezet in vet. Als je wilt afvallen dan is het belangrijk om zo snel mogelijk de inname van suikers te verminderen. Suikers zijn doorgaans zo snel dat je niet genoeg tijd hebt om ze te verbranden.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)