Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Veganistisch dieet

 

 
Veganistisch dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
4.5/5


Beoordeling
25 beoordelingen

 

Voordelen


Je spaar het leven van andere organismen.

Nadelen


Je hebt maar een beperkte keuze uit etenswaren. 
Volledige artikel
 
 

Of je nu een betere gezondheid wilt of je liefde voor dieren en vissen wil benadrukken, je maakt met een veganistisch dieet een verschil. Als een beginnende veganist kun je een hele ervaring opdoen door het eten van dieren en vissen achterwege te laten. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook wordt je meer bewust van de impact dat je hebt op het leven van andere organismen.

Eten zonder dierlijke producten

Je kunt begrijpen dat je niet de makkelijkste keuze hebt gemaakt door te kiezen voor een veganistisch dieet. Er zullen vele uitdagingen op je pad komen. Veganistisch is heel wat anders dan je gewend bent. Je moet leren eten zonder het gebruik van dierlijke producten. Als je nooit echt van vlees hebt gehouden dan is dat niet zo’n probleem. Maar stel dat je graag een visje eet in je werkpauze? Wat dan?

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het zoeken van substituten

Je begint met het zoeken van substituten die het niet-veganistische eten vervangen. Als je je erin verdiept dan merk je dat er voor bijna elk dierlijk product wel een vervanger is. Zo zijn er veel sojaproducten verkrijgbaar die je als veganist mag eten. Vaak merk je niet eens een groot verschil tussen het echte en de soja vervanger. Naarmate je langer veganistisch eet merk je dat er nog veel ingrediënten en etenswaren zijn die in je dieet passen en lekkerder zijn dan je denkt.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)