Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Zone dieet

 

 
Zone dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
4/5


Beoordeling
14 beoordelingen

 

Voordelen


Het dieet is gebalanceerd gezien de verdeling van de macronutriënten.

Nadelen


Je moet kennis hebben van de voedingswaarde van het eten. 
Volledige artikel
 
 

Het Zone dieet bestaat al een lange tijd, vanaf 1995. Het dieet was in eerste instantie gemaakt voor atleten en sporters. De verdeling van het dieet is 40/30/30. Dat wil zeggen dat het bestaat uit 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dat betekent dat je met dit dieet niet zomaar wat kunt eten.

Het bijhouden van de calorieën

Je moet continu bijhouden wat de verdeling van een maaltijd is en wat de verdeling op een dag is.
Het zone dieet laat geen simpele koolhydraten toe zoals die uit witbrood, suikers en vet rood vlees. Er zijn meerdere bekende acteurs en actrices die zweren bij het dieet. Deze personen moeten voor een rol afvallen of juist aankomen en doen dit met het Zone dieet. Zo is Jennifer Aniston een persoon die het Zone dieet aanraad.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Kennis van voeding is nodig voor het Zone dieet

Als je een simpel dieet zoekt wat makkelijk te volgen is dan is het Zone dieet geen goede keuze. Voor degenen die een straks gepland dieet willen is het Zone dieet een goede keuze. Het dieet laat weinig tot de verbeelding over. Je moet voor elke maaltijd het aantal calorieën weten en de verhouding. Dat maakt het ook lastiger om impulsief te koken aangezien je rekening moet houden met de verhoudingen.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)