Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Golf

Iedereen die aan golfen denkt ziet direct lange groene velden voor zich. Je kunt 18 holes golf spelen waardoor het spel meerdere uren kan duren. Als je een beginner bent dan gaan veel ballen mis en verloren in de bosjes, zand en in het water. Het is niet makkelijk om het goed te kunnen maar dat is de uitdaging. Er zijn vaardigheden voor nodig om het goed te kunnen spelen.

Voor wie is het?

Golfen is een sport dat veel door oudere mensen gespeeld wordt. Dat neemt niet weg dat ook jongeren en jong volwassen er ook plezier aan kunnen hebben. Geduld is nodig als je het spel wilt spelen en je moet van wandelen houden. Doordat de velden lang zijn moet je steeds veel wandelen om de bal te bereiken.

Voordelen

Golfen is niet een snelle sport maar het heeft wel voordelen voor de gezondheid. Als je een spel van 18 holes speelt dan is het mogelijk dat je 8 kilometer gelopen hebt aan het einde van het spel. Door het wandelen verbruik je calorieën en gebruik je ook de beenspieren. Het slaan van de bal kost ook energie. Tijdens het slaan van de bal gebruik je veel spieren in het lichaam. Doordat het een rustige sport is kun je relaxen tijdens het spelen en verminder je stress in het lichaam.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *