Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Squash

Squash is een sport met een hoge intensiteit. Het wordt met twee spelers op een veld gespeeld. De bal kan niet uit het veld doordat alle wanden gebruikt worden. Om de beurt moet de bal geraakt worden door een speler. Je kunt van de andere speler winnen door meer punten te behalen. Dit doe je door meer ballen via de muur terug te slaan dan je tegenstander. Het wordt binnen gespeeld waardoor licht en het weer geen rol spelen.

Voor wie is het?

Squash kan door iedereen gedaan worden. Iedereen die het doet zweet snel wat laat zien dat er veel van het lichaam gevraagd wordt. Snelheid in de bewegingen en een goede reactie is nodig om het spel goed te kunnen. Als je het voor het plezier doet dan heb je alleen een partner nodig om tegen te spelen en een squashruimte om in te spelen.

Voordelen

Een squash spel zorgt ervoor dat je snel en veel door de ruimte rent, springt en duikt. Hierdoor train je je uithoudingsvermogen en de conditie. De benen en de bilspieren worden er met name door getraind waardoor deze sterker worden. De buik- en armspieren worden ook veel gebruikt. Doordat je allerlei kanten op moet bewegen wordt de flexibiliteit ook getraind.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *