Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Disclaimer

Disclaimer van Bestediëten.nl

Laatst bijgewerkt op 24-10-2023

Algemeen

Welkom op de disclaimerpagina van Bestediëten.nl. Deze disclaimer geeft aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan jou aanbieden. Door de website te gebruiken, accepteer je deze disclaimer in zijn geheel. Mocht je het niet eens zijn met enig deel van deze disclaimer, gebruik onze website dan niet.

Inhoud van de website

De informatie die je op Bestediëten.nl vindt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij, het team achter Bestediëten.nl, streven naar het verschaffen van up-to-date en accurate informatie, maar wij kunnen de correctheid, volledigheid en actualiteit van de aangeboden informatie niet garanderen.

Bestediëten.nl en haar teamleden zijn niet verantwoordelijk voor schade die is of zou kunnen ontstaan door het gebruik van (of juist het niet kunnen gebruiken van) de website, of door informatie die is aangeboden of juist is weggelaten op de website, of door technisch falen, storingen of onjuistheden.

Medisch advies

De inhoud van Bestediëten.nl, waaronder teksten, afbeeldingen, en andere materialen, is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidsdeskundige met vragen over een medische aandoening of gezondheidsthema’s. Negeer professioneel medisch advies niet of stel het zoeken van zulke adviezen niet uit vanwege iets dat je op onze website hebt gelezen.

Persoonlijk keto-menu

Benieuwd of het ketogeen dieet de perfecte match is voor jouw levensstijl? Neem de sprong en ontdek het nu met de eenvoudige, maar krachtige Keto Test. Beantwoord een paar snelle vragen en ontdek of keto jouw sleutel tot duurzame energie, mentale helderheid en gewichtsbeheersing kan zijn - inclusief een gratis persoonlijke dieetmenu.

Doe de keto-test

Aansprakelijkheid

Hoewel Bestediëten.nl actief contact onderhoudt met zijn lezers en streeft naar interactie en feedback, aanvaardt Bestediëten.nl geen aansprakelijkheid voor de interpretatie en acties van de gebruikers op basis van de informatie die wordt verschaft op de website. Dit geldt ook voor interacties tussen gebruikers onderling, zowel op de website als in elke andere omgeving.

Externe links

Bestediëten.nl bevat links naar websites van derden; deze links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker aangeboden. Wij hebben geen zeggenschap over en zijn niet verantwoordelijk voor de content, privacybeleid, of praktijken van deze externe websites. Het opnemen van externe links impliceert niet direct een aanbeveling of onderschrijving van het materiaal op deze websites of van de partijen die deze aanbieden.

Rechten van Intellectuele Eigendom

De inhoud van Bestediëten.nl, waaronder zonder beperking de teksten, afbeeldingen, ontwerpen, logo’s en alle andere materialen, zijn eigendom van Bestediëten.nl of van haar licentiegevers. Het gebruik van de inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bestediëten.nl of haar licentiegevers is strikt verboden.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. We moedigen gebruikers aan om regelmatig deze pagina te controleren voor eventuele wijzigingen aan de disclaimer. Het gebruik van de website na wijzigingen in de disclaimer houdt acceptatie van die wijzigingen in.

Contactgegevens

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de disclaimer van Bestediëten.nl, dan kun je contact met ons opnemen via info @ bestedieten .nl

Door gebruik te blijven maken van Bestediëten.nl, bevestig je dat je ons disclaimerbeleid begrijpt en accepteert. Jouw voortgezet gebruik van de website na het plaatsen van wijzigingen aan de disclaimer betekent dat je die wijzigingen aanvaardt.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel