Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Basketbal

Dieet Pro

Basketbal is in Nederland niet zo populair als in de Verenigde Staten maar toch is er in elke stad de mogelijkheid om te basketballen. Het is een sport met veel snelheid waarbij er veel bewegingen worden gemaakt in een korte tijd. Je moet springen, rennen, de bal spelen, schieten maar ook vrijlopen. Dit kost veel energie. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de bal door de basket te krijgen.

Voor wie is het?

Basketbal is voor iedereen geschikt. Er zijn verschillende teams met elk verschillende niveaus. Je hoeft ook niet lang te zijn om te kunnen basketballen. Als je het leuk vindt om het te doen dan is er altijd de mogelijkheid om te basketballen. Vraag bij de basketbalclub bij je in de buurt of er spelers nodig zijn. Er is meestal wel plek voor je om te beginnen met basketbal.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Voordelen

Door de snelheid waarmee basketbal gespeeld wordt verbruik je veel calorieën. Je rent het veld op en neer over de lengte van het veld. Dit lijkt makkelijk maar het kost veel energie. Je uithoudingsvermogen verbetert maar ook je conditie. De kracht in je benen en armen wordt ook verbetert. Het gooien van de ballen is zwaar voor de armen waarbij verschillende spieren in het lichaam gebruikt worden.

Fitchef dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is het Fitchef boek het nummer 1 dieet van Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en 105 eiwitrijke recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk Fitchef