Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Stijldansen

Als je je voeten niet stil kunt houden als de chachacha, rumba of foxtrot gedanst wordt dan is stijldansen echt wat voor jou. Stijldansen is te verdelen in twee stijlen. Dit zijn Latijns-Amerikaanse en ballroom dansen. Deze stijlen zijn vervolgens weer te verdelen in andere dansen zoals de tango en slowfox dat ballroom dansen zijn. Voorbeelden van Latijns-Amerikaanse dansen zijn de rumba, jive en chachacha.

Voor wie is het?

Je kunt alleen gaan dansen maar het wordt pas leuk met een partner. Het is mogelijk om privé lessen te nemen maar er zijn ook dansscholen die lessen aanbieden in de avonden. De prijzen van stijldansen is niet laag maar je krijgt meestal dan ook persoonlijke les van een dansleraar.

Voordelen

Stijldansen heeft voordelen voor de gezondheid. Je houding verbetert door het stijldansen maar ook de kracht en het coördinatievermogen. De benen worden met name getraind door het stijldansen maar het gehele lichaam heeft er profijt van. Je wordt er fitter van en energieker. Als je het onder de knie hebt dan kun je de intensiteit verhogen zodat je zelfs gaat zweten tijdens het dansen.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *