Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Natrium

Natrium is een mineraal welke deel uitmaakt van zout. Het geeft aan hoeveel zout een product bevat. Het reguleert de vochtbalans in het lichaam en speelt een grote rol bij het regelen van de bloeddruk. Op het etiket van een product staat natrium meestal vermeld per 100 gram.

Hoeveel natrium heb ik nodig?

Een gemiddeld persoon heeft per dag 400 mg natrium nodig maar dit hangt ook erg af van andere factoren zoals hoe actief je bent. Dit is vergelijkbaar met 1 gram keukenzout. Te veel natrium is niet goed. Dit kan leiden tot een hoge bloeddruk en meer kans op hart- en vaatziekten. Tegenwoordig krijgt iedereen te veel natrium binnen. Het gemiddelde in Nederland ligt op 3600 mg natrium per dag. Met name de kant-en-klaar maaltijden bevatten veel zout zodat de smaak goed blijft.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *