donderdag, 23 mei, 2024
Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.

Yoga

Yoga wordt al eeuwen gedaan door mensen over de gehele wereld. Het komt oorspronkelijk uit India en er zijn door de jaren heen vele varianten ontwikkeld. Al deze varianten gebruiken een combinatie van zitten, staan en liggen. De oefeningen zijn gericht op flexibiliteit, kracht en de ademhaling.

Voor wie is het?

Je hoeft niet een flexibel lichaam te hebben om met yoga te beginnen. Alleen de wil om het de oefeningen te leren is voldoende. De instructeur helpt je met het aannemen van de goede poses. Je hoeft niet spiritueel ingesteld te zijn als je yoga wilt doen.

Voordelen

Yoga richt zich voornamelijk op de flexibiliteit van het lichaam. Door de poses die je aanneemt tijdens de lessen wordt het lichaam flexibeler. De balans en houding van het lichaam verbeteren ook. Het is ook een manier om de stress in het lichaam te verminderen.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *