Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Shake dieet

 

 
Shake dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
8 beoordelingen

  
Volledige artikel
 
 

Shake diëten zijn ervoor bedoeld om maaltijden te vervangen door shakes om je sneller gewicht te laten afvallen. Deze zijn al jaren aanwezig in het assortiment van de drogist en online webshops maar zijn ze wel zo effectief?

Het vervangen van maaltijden

Als je de shakes gebruikt als vervanging van maaltijden dan leer je er niets van wat je nodig hebt. Doordat het zo makkelijk is heb je eigenlijk geen idee wat je nu doet. Als je dan stopt met de shakes vliegen de kilo’s er weer aan. Dat is ook niet de bedoeling van een dieet. Bij een dieet zonder shakes weet je wat je eet en heb je ook een idee van wat je moet doen om je gewenste gewicht te behouden.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het avondeten

Een ander probleem dat voorkomt bij de shakes is dat het avondeten nog wel zelf gepland en gemaakt wordt. Mensen die overdag alleen maar shakes binnenkrijgen hebben ’s avonds tijdens het avondeten meestal meer honger. Als deze dan het avondeten maken eten ze veel te veel omdat ze zoveel honger hebben. Het komt vaak voor dat mensen door de shakes weinig overdag eten maar ’s avonds juist meer gaan eten. Het resultaat is dat je geen vooruitgang ziet.

Voordelen van de shakes

De grote voordeel van de shakes is dat het erg makkelijk is om te drinken. Je hoeft niet na te denken over wat je moet eten of drinken. Je pakt een shake en je bent klaar. Er is een shake voor het ontbijt en een shake voor de lunch. Als je normaal deze maaltijden om de één of andere reden overslaat dan is een shake erg makkelijk. Voor het ontbijt is van belang. Een goed ontbijt helpt je mee af te vallen.

Nadelen van de shakes

Alhoewel er voordelen zijn wegen deze niet op tegen de nadelen. Echt eten en dan met name natuurlijke producten is altijd beter. De voedingsstoffen zijn simpelweg niet allemaal gelijk. Gezond eten met normaal eten helpt je veel meer om je slechte gewoontes af te leren dan shakes.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)