Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Soepdieet

 

 
Soepdieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2.5/5


Beoordeling
2 beoordelingen

 

Voordelen


Je verliest heel snel veel kilo's gewicht.

Nadelen


Het calorietekort is normaal gesproken te groot. 
Volledige artikel
 
 

Afvallen is iets dat door veel mensen wordt gedaan. Een dieet is altijd het meest gebruikt als er wordt afgevallen. Er zijn verschillende diëten beschikbaar om uit te kiezen, zo ook het soepdieet. Het soepdieet laat je alleen maar soep eten voor een korte periode. Dit is meestal 7 dagen maximaal. Hierdoor krijg je bijna alleen maar groenten en bouillon binnen.

Reinigen van het lichaam

Het doel van het soepdieet is om je lichaam schoon te maken van alle onnodige en schadelijke stoffen in je lichaam. In de soep zitten veel vezels die je lichaam reinigen. Omdat je wel heel weinig binnen krijgt met soepen mag je ook extra groenten en fruit eten. Hierdoor wordt het aantal vezels ook weer verhoogd.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Het verlies van vocht

Er zijn veel redenen waarom het soepdieet een dieet is om te proberen. Binnen een week zie je echt een groot verschil. Het nadeel aan de andere kant is dat je binnen een week niet zoveel vet kunt verbranden. Zelfs met een groot calorietekort zoals van toepassing is bij een soepdieet gaat het nog niet zo snel. De kilo’s die je snel verliest bij het soepdieet bestaan voornamelijk uit water.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)