Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Groene groenten dieet

 

 
Groene groenten dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2/5


Beoordeling
23 beoordelingen

 

Voordelen


Je verliest met het dieet snel gewicht.

Nadelen


Het verliest van gewicht is voornamelijk te danken aan vochtverlies. 
Volledige artikel
 
 

Een dieet dat gebaseerd is op alleen groene groenten kan je helpen om snel af te vallen. Het is een compleet vegetarisch dieet en daarom wordt het wereldwijd gebruikt. Er zijn vele groene groenten om uit te kiezen zoals komkommer, broccoli, uien, groene pepers, kool, spinazie, vruchten, asperges en nog veel meer. Dit is het soort eten dat het dieet omvat. Het is niet alleen gezond eten maar het kan je ook helpen om snel die laatste kilo’s kwijt te raken.

Het reinigen van het lichaam

Eet minimaal vijf keer per dag de groene groenten. Drink ook minimaal twee liter water per dag. Water reinigt het lichaam en verdeeld de voedingsstoffen in het lichaam. Het zorgt er ook voor dat je niet te snel honger hebt en je voelt je langer gevuld. Het is niet mogelijk om altijd de groenten rauw te eten. Het stomen van de groenten komt op de tweede plaats. Als je de smaak wilt verbeteren dan kun je kruiden gebruiken en olie. Gezonde vetten mogen ook gegeten worden als olie zoals olijfolie.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Langzaam eten

Om ervoor te zorgen dat je je sneller vol voelt is het aan te raden om langzaam te eten. Zo geniet je ook het meest van de maaltijd. Neem de tijd om de groenten te kauwen. Als je daarna nog honger hebt dan kun je nog wat rauwe groenten nemen. Deze hebben haast geen calorieën waardoor je geen extra gewicht aanzet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)