Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Sapjes dieet

 

 
Sapjes dieet
 

Diëten: ,
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
2.5/5


Beoordeling
56 beoordelingen

 

Voordelen


Je verliest binnen een korte tijd veel kilo's gewicht.

Nadelen


Het gewicht dat je verliest is met name vocht dat snel terugkomt. 
Volledige artikel
 
 

Het sapjesdieet is een detox dieet. Het is een dieet gebaseerd op alleen het drinken van sapjes. Voorstanders van sapjes diëten zeggen dat sapjes het lichaam reinigen en dat het overbodig vet verbrandt. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat het giftige stoffen uit het lichaam verwijderd of dat het op de lange termijn helpt om gewicht te verliezen. Voor een korte periode is het niet al te schadelijk maar op de lange termijn is dit wel zo. De bijwerkingen op de korte termijn zijn vermoeidheid, duizeligheid, uitputting en uitdroging.

Master Cleanse dieet

Bij het Master Cleanse dieet neem je alleen maar een mix van thee, citroensap, esdoornsiroop en cayenne kruiden bijvoorbeeld. Dit dieet is met name in de Verenigde Staten bekend. Om het dieet effectief te laten zijn moet het drie tot tien dagen toegepast worden. Het levert de essentiële vitaminen en het helpt je om snel gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)