De beste supplementen voor bij je dieet: in Dieet Tips
 
 

De beste supplementen voor bij je dieet


Een dieet hoort makkelijk en snel te zijn; het gewicht moet er vandaag af en niet morgen. Kunnen supplementen daar bij helpen? Het goede nieuws is dat supplementen je kunnen helpen om sneller af te vallen. Je moet het supplement echter niet als een wondermiddel zien maar als een extraatje om je doel sneller te bereiken. Of je nu sneller gewicht wilt verliezen, wat meer spiermassa erbij wilt krijgen of mooi gevormde billen wilt; voor elk doel is er een supplement beschikbaar.

Wat doen supplementen?

Supplementen komen voort uit de noodzaak van extra stoffen; dit kunnen vitamines zijn, olie maar ook eiwitten. Het doel van een supplement is om iets extra te bereiken. Dit kan het opvullen van een tekort zijn maar ook het aanvullen van een stof zodat je maximaal kunt presteren. Het aanbod supplementen is groot en gevarieerd waardoor de concurrentie moordend is. Niets voor niets zie je iedere dag acties van drogisterijen voorbij komen zoals deze Drogisterij.net actiecodes. Supplementen zijn gewild maar wat zijn nu de beste supplementen?

Populaire supplementen

De beste supplementen zijn voor iedereen anders. Het ligt aan je doel en wat je nodig hebt. Toch zijn er een aantal supplementen die veel gekocht worden. Dit zijn de volgende supplementen:

Multivitamine

Voor verschillende redenen is het multivitamine supplement de nummer één als je een dieet volgt. Bij de meeste diëten eet je minder en anders dan je gewend bent. Hierdoor is het mogelijk dat je een tekort krijgt aan bepaalde voedingsstoffen. Met een multivitamine supplement zorg je ervoor dat je de benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Dieetshakes

Shakes om af te vallen? Bijna iedereen heeft het wel eens geprobeerd. De één met succes, de ander niet. De shakes worden gebruikt om maaltijden te vervangen. Zo kun je bijvoorbeeld de lunch en een tussendoortje vervangen door een dieetshake. De dieetshakes zijn bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar.

Visolie/omega 369

Visolie capsules of omega 369 supplementen zijn ervoor bedoeld om je te voorzien van de essentiële vetten. Veel mensen eten weinig of geen vis waardoor deze personen maar weinig van deze gezonde vetten binnenkrijgen. Deze supplementen vangen dit tekort op.

Fatburners

De fatburners die je tegenwoordig in de schappen ziet liggen bevatten niet meer de stoffen al jaren geleden. Efedra was vroeger een populaire stof maar dit is nu verboden in Nederland. Toch hebben de fatburners stoffen die je kunnen helpen bij het afvallen. Door deze fatburners te nemen wordt de honger onderdrukt waardoor je minder eetlust hebt en minder eet.

Cafeïne

Het cafeïne supplement geeft je meer energie en concentratievermogen. Een bakje koffie voorziet je van de nodige cafeïne gedurende de dag maar als je geen koffie drinkt dan kun je een cafeïne supplement nemen. Dit biedt bewezen voordelen tijdens het afvallen.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel supplementen die je kunnen helpen bij je dieet. Afhankelijk van je doelen en wat je eet kan het ene supplement geschikt voor je zijn en de andere niet. Probeer het uit en kijk wat het voor je doet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel