Willekeurig Artikel


 
Bekijk ook
 

Crash dieet

 

 
Crash dieet
 

Diëten:
 
Moeilijkheid
 
 
 
 
 
3/5


Beoordeling
2 beoordelingen

 

Voordelen


Je verliest snel vele kilo's gewicht.

Nadelen


Crashdiëten worden gezien als gevaarlijk en ongezond. 
Volledige artikel
 
 

Mensen die willen afvallen zien dit het liefst zo snel mogelijk. Ze kiezen dan vaak voor een crashdieet. Toch is het oppassen bij een crashdieet omdat het heel wat anders is dan een traditioneel en gebalanceerd dieet. Het aantal calorieën per dag wordt sterk verlaagd. Je krijgt op deze manier veel minder binnen wat je lichaam nodig heeft. Het voordeel is wel dat je heel snel gewicht verliest. Enkele kilo’s binnen een week zijn mogelijk. Jammer genoeg is dit voornamelijk water uit je lichaam. De vetten zijn nog gewoon opgeslagen.

Het lichaam heeft het zwaar tijdens een crashdieet

Onderzoeken hebben aangetoond dat ongezonde manieren om af te vallen onveilig zijn voor je gezondheid. Je lever, nieren, hart en hersenen hebben het moeilijk bij een zwaar dieet. Hiernaast gaat je lichaam spiermassa verbranden om je vitale organen toch van energie te voorzien. Door het lage aantal calorieën doen zich meer lichamelijke problemen voor zoals hartziekten, ijzertekorten en op de lange termijn kan het zelfs leiden tot kanker.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Crashdiëten zijn gevaarlijk

Door al deze nadelen wordt het crashdieet gezien als een gevaarlijke manier om af te vallen. Mensen die een crashdieet volgen hebben een grotere kans op gezondheidsproblemen. Door het crashdieet krijg je een tekort aan vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Een gebalanceerd dieet zorgt weliswaar voor minder kilo’s verlies maar het is op de lange termijn veel gezonder dan het crashdieet.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel

0 ReactiesWees de eerste om te reageren!


Geef je reactie


(required)