Eet voornamelijk natuurlijke producten tijdens afslanken: in Dieet Tips
 
 

Eet voornamelijk natuurlijke producten tijdens afslanken


Als je niet weet wat je moet eten dan moet je teruggaan naar de basis. Dit zijn natuurlijke producten. Natuurlijke producten zijn de beste keuze als het om eten gaat. Weet je niet wat natuurlijke producten zijn? Als het natuurlijk gemaakt wordt door de aarde is het natuurlijk. Producten die in een fabriek zijn bewerkt zijn niet natuurlijk. Natuurlijke producten hebben geen toevoegingen. Een voorbeeld van een natuurlijk product is een appel.

Weinig ingrediënten

Als het natuurlijke product ingrediënten heeft dan is het een korte lijst met ingrediënten. De ingrediënten hebben dan ook makkelijke namen. Als er veel ingrediënten tussen staan met woorden die je bijna niet kunt uitspreken dan mag je er vanuit gaan dat het geen natuurlijk product is.

Eiwitrijke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al eiwitrijk te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Fitchef kunnen je hierbij helpen.

Bezoek Fitchef

Inhoud van het dieet

Het grootste deel van je dieet moet bestaan uit groenten, fruit, natuurlijke product en noten. Om ervoor te zorgen dat je het aantal calorieën, het gebruik van olie en zout onder controle houdt is het belangrijk dat je het eten zelf bereid. Als je uit eten gaat dan is er van deze drie al snel te veel aanwezig.

Variatie

Hiernaast is het belangrijk om voor variatie te zorgen. Als je iedere week hetzelfde eet krijg je misschien bepaalde belangrijke voedingsstoffen niet binnen. Kies elke week een extra groente of fruitproduct uit om uit te proberen. Hierdoor kun je je smaak uitbreiden en tegelijkertijd meer variatie aan je voedingspatroon geven. Door te variëren met verschillende ingrediënten zorg je er ook voor dat je niet verveeld raakt.

Fitchef dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is het Fitchef boek het nummer 1 dieet van Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en 105 eiwitrijke recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk Fitchef