Gebruik geen afslankpillen: laat je niet verleiden: in Dieet Tips
 
 

Gebruik geen afslankpillen: laat je niet verleiden


Als je afslankpillen wilt gebruiken bedenk je dan dat ze met name gemaakt zijn om geld te verdienen en niet zozeer om jou te helpen. Daarom is het goed om altijd sceptisch te zijn tegen afslankpillen. Omdat het in een drogist wordt verkocht is het nog niet meteen een gezond product. Door gezond en gevarieerd te eten krijgt je lichaam alle nutriënten dat het nodig heeft. Dat betekent een eetpatroon met natuurlijke producten zoals groenten, fruit, volkoren producten, noten en magere eiwitbronnen. In plaats van je geld te verspillen aan dure afslankpillen kun je het beter besteden aan het eten en het bereiden van het eten.

Zijn de claims waar die de producten stellen?

De claims die op de producten worden vermeld worden niet eerst door de overheid getest of ze waar zijn. Hierdoor heb je geen garantie of het ook echt waar is wat de fabrikant beweerd. Daarom is het belangrijk dat je zelf ook in het product verdiept zodat je weet wat je je lichaam toedient. Heb je het ook wel echt nodig? Een afslankpil is meestal een supplement. Dit betekent dat het een tekort in je lichaam opvult. Als dit tekort helemaal niet aanwezig is dan is het natuurlijk niet nodig om het product te kopen. Dit kan zelfs averechts werken omdat je dan te veel binnenkrijgt. Dit kan weer leiden tot lichamelijke problemen. Als je de pillen niet nodig hebt, koop ze dan niet.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel