Hoe onderweg gezond eten?: in Dieet Tips
 
 

Hoe onderweg gezond eten?


Met een druk leven en een volle agenda is het vaak moeilijk om gezond te eten. Een snelle snack of maaltijd is dan veel makkelijker om te eten. Er is in elke stad ook wel een McDonalds te vinden of een BurgerKing. Dit zijn niet de beste etenswaren om binnen te krijgen. Gezond zijn deze producten al helemaal niet. Om te voorkomen dat je iedere keer ongezond eet als je op pad bent kun je gebruik maken van de volgende tips:

Flesje water

Neem altijd een flesje water mee in je tas zodat je ten alle tijde water bij de hand hebt. Je zorgt dat je lichaam voldoende vocht toegediend krijgt en je voorkomt dat je ongezonde dranken nuttigt. Door water te drinken kun je ook de honger stillen.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Gezonde snacks

Een gezonde snack meenemen in je tas voorkomt dat je geen eten hebt en alleen maar keuze hebt uit ongezonde producten in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een banaan of appel meenemen maar een mueslireep is ook een goede oplossing.

Salade

Neem een thuis bereide salade mee voor de lunch. Je kunt de salade ’s ochtends voor vertrek klaarmaken en in je tas stoppen. Gebruik lekkere verse groenten en eventueel wat vis of kip in de salade.

Koffie en thee

Drink koffie en thee om erge honger tussen de maaltijd te voorkomen. Koffie en thee geven je een vol gevoel na het nuttigen wat er voor zorgt dat je weer even zonder eten kunt. Veel water drinken helpt ook tegen honger.

Smoothies

Neem een smoothie mee voor onderweg. De smoothie zorgt ervoor dat je altijd een snack of tussendoortje bij je hebt dat je energie geeft. Het levert daarnaast ook veel vitamines en mineralen.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel