Jezelf niets verbieden tijdens het afslanken?: in Dieet Tips
 
 

Jezelf niets verbieden tijdens het afslanken?


Als je jezelf verbiedt om geen chocolade meer te eten dan is de kans groot dat je er de hele dag door aan denkt. Dat is niet wat je wilt. Door het jezelf te moeilijk te maken werkt het averechts. Dat is met afvallen ook zo. Door het te verbieden worden de verlangens naar chocolade alleen maar groter. Dit houdt net zolang aan tot je het niet meer aankunt en bezwijkt onder de druk. Je eet jezelf helemaal vol met chocolade tot je er ziek van bent.

Speciale traktaties

In plaats van de slechte producten zoals chocolade helemaal te verbieden kun je ze beter zien als speciale traktaties. Zorg ervoor dat de traktatie dan ook speciaal blijft. Op deze manier weet je dat je de chocolade nog kunt eten maar alleen als je je best hebt gedaan. Zo push je jezelf om door te gaan. Eens in de zoveel tijd mag je de chocolade dan hebben. Dit kan bijvoorbeeld bij het bereiken van een mijlpaal tijdens het afvallen. Zorg er wel voor dat de rekening houdt met de calorieën en het compenseert met de vermindering van calorieën van het andere eten.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel