Afslankpillen of dieetpillen gebruiken?: in Afvallen tips
 
 

Afslankpillen of dieetpillen gebruiken?


Er zijn veel pillen verkrijgbaar die je talloze beloften doen met betrekking tot afvallen. De ene pil laat je 10 kilo per maand afvallen en de andere zelfs 15. In bijna elk tijdschrift of op de vele websites op het internet kun je de pillen vinden. Wie kent de reclames ook niet? Een persoon die veel is afgevallen door de pillen en daarna weer blij in een zwembroek of bikini rondloopt. Vaak wordt er dan ook nog beweerd dat dit kan binnen enkele weken. Als je reclames zoals deze ziet dan is het moeilijk om er nee tegen te zeggen. Toch kun je dit misschien beter wel doen.

Meer woorden dan daden

Veel van de pillen maken niets waar van wat ze beloven. De pillen kunnen wel helpen maar dat is dan minimaal. Geen enkele pil kan er voor zorgen dat je veel kilo’s vet kunt afvallen. Dat kan alleen in samenhang met een strak dieet en lichaamsbeweging. De afslankpillen moeten meer gezien worden als een hulpmiddel ter ondersteuning van een gezond eetpatroon. De pillen kunnen op zichzelf niet het verschil maken.

Slanke aanrader

Weet je niet welk dieet je moet kiezen? Soms is een dieet niet eens nodig. Door alleen al gezonder te gaan eten kun je grote stappen vooruit zetten. De recepten van Afslank Receptenbijbel kunnen je hierbij helpen.

Afslank Receptenbijbel

Onbekende stoffen

Een ander nadeel van de pillen is dat velen ook onbekende stoffen bevatten. Doordat de stoffen nog niet goed onderzocht zijn is het mogelijk dat er risico’s aan verbonden zijn. Het is mogelijk dat de stoffen helemaal niet goed voor het lichaam zijn. Daar kom je dan echter pas later achter. Zodra blijkt dat de stoffen niet gezond zijn worden ze verboden. De producten met deze stoffen worden vervolgens verbannen en verboden voor verkoop.

Minder honger

Afslankpillen werken op veel verschillende manieren. De meeste afslankpillen onderdrukken het hongergevoel. Deze zorgen er op zichzelf niet voor dat je afvalt. Het afvallen wordt echter makkelijker doordat je minder het hongergevoel hebt. Deze pillen bevatten meestal cafeïne. Cafeïne zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt. Er zijn ook pillen die het lichaam geen vet laten opnemen. Dit zijn diuretica of laxeerpillen. Deze pillen hebben echter maar een tijdelijke werking.

Waar te kopen?

De afslankpillen zijn te koop bij verschillende websites op het internet. Zonder dat iemand het weet kun je ze laten bezorgen. Het is dan aan jezelf dat je je aan de voorschriften houdt. Niemand die je controleert of je je aan de voorgeschreven dosis houdt. Het kan gevaarlijk zijn om meer te nemen dan de voorgeschreven dosis. Vooral bij afslankpillen die werken op basis van stimulanten is het gevaarlijk om teveel te nemen. Dit kan leiden tot hartkloppingen, ademhalingsproblemen en zelfs hartaanvallen.

Als je een product hebt gevonden dat je helpt voor je gevoel en er zijn geen bijwerkingen dan is er niets op tegen om het te gebruiken. Het kan ook als een motivator werken om je motivatie te geven om door te gaan. Het is meestal moeilijk om af te vallen. Het gaat bijna niemand makkelijk af. Wat extra motivatie kan dan nooit kwaad. Ook dan is het nog nodig om een goed dieet te hebben waarbij je gezond eet. Het is dus niet zo dat je door de pillen kunt eten wat je wilt.

Lekkere dieetrecepten

Sinds het afgelopen jaar is de Afslank Receptenbijbel het nummer 1 hulpmiddel voor afvallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd gezien de 246 pagina's met praktische gezondheidstips en talloze recepten die je in het boek vindt. Het boek legt uit hoe afvallen precies werkt en vervolgens kun je dit zelf toepassen met behulp van de lekkere recepten.
Bekijk de Afslank Receptenbijbel